Vóór 17:00 uur besteld, morgen in huis!

Bekijk nu StoneTech onderhoudsmiddelen.

Bekijk nu onze bedrijfsvideo!  

Tel. +31(0)88 350 2000

Like ons ook op Facebook!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een demonstratie van de Mirage 1500

Nieuw op de website: selecteer nu op merken!

Nieuw in het assortiment: Sansone Collection

Bedrijfsinformatie:

StoneTech Steenhouwersbenodigdheden is in 1993 opgericht door Robbert van Straten. Vanuit Zeist bezocht hij de Nederlandse natuursteenindustrie. Via een korte tussenstop in Driebergen kwam StoneTech eind 1999 terecht in Soesterberg. Groei en efficiency zijn sleutelwoorden voor de verhuizing van Soesterberg naar Zeist in 2006. Het nieuwe kantoor is compacter, het magazijn is verdubbeld.

StoneTech heeft een breed scala aan steenhouwersbenodigdheden: onderhoudsmiddelen voor natuursteen, diamantgereedschappen, lijmen, hijsmiddelen, vacuümtechniek, slijpmiddelen, CNC gestuurde machines, grafsierwerk en interne transportmiddelen. Onze kracht ligt er mede in dat er voortdurend uit voorraad wordt geleverd, waardoor je de klant zelden of nooit 'nee' hoeft te verkopen. Er is momenteel een groeiende vraag naar een grotere diversiteit aan producten. Dat geldt zowel voor de private label als onze merk artikelen. Dat betekent dat er meer ruimte nodig is om een en ander te herbergen, en dat er meer tijd nodig is om nieuwe producten gedegen te testen alvorens ze in het assortiment op te nemen.

De kantoorbezetting blijft vooralsnog gelijk. Maar door te automatiseren, onder meer door een automatisch voorraadbeheer en door het openen van de webshop maken we een efficiencyslag en kunnen we meer met evenveel medewerkers. Het nieuwe pand in Zeist is een 'maatkostuum op de groei'. Hierbij is rekening gehouden met de groeimogelijkheden om ook in de toekomst te kunnen 'meegaan in de tijd' en met name service en kwaliteit te kunnen blijven leveren.