Vóór 17:00 uur besteld, morgen in huis!

StoneTech Reviews

Bekijk nu onze bedrijfsvideo!

Tel. +31(0)88 350 2000

Chat via WhatsApp

Maak vrijblijvend een afspraak voor een demonstratie van de Mirage 1500

Nieuw op de website: selecteer nu op merken!

Nieuw in het assortiment: Sansone Collection

Steenlijm Transparant Pasta 1 kg

014024 - Steenlijm Transparant Pasta 1 kg
Artikelnr: 014024
Merk: Bellinzoni
  16,10excl BTW
€ 19,48 incl BTW
Staffel vanaf
12
-7,0%
€ 14,97 excl. BTW
Staffel vanaf
24
-14,0%
€ 13,85 excl. BTW
Staffel vanaf
36
-20,0%
€ 12,88 excl. BTW

Steenlijm Transparant Pasta 1 kg
Maximaal 2 tot 3% verharder toevoegen aan de steenlijm

De ultieme polyesterlijm voor Natuur- en Kunststeen:
Bent u op zoek naar de perfecte lijm voor uw natuursteen-, kunststeen- en terrazzoprojecten? Onze hoogwaardige twee componenten polyesterlijm is de ideale keuze voor duurzame en professionele resultaten voor binnen toepassingen. Bij buiten toepassingen adviseren wij u onze epoxy lijmen.

Waarom onze polyesterlijm?
Uitstekende hechting: Onze polyesterlijm staat bekend om zijn voortreffelijke hechting aan natuursteen, kunststeen en terrazzo. U kunt vertrouwen op een langdurige en solide verbinding.

Kleurvariatie: Wij bieden een breed scala aan kleuropties voor onze polyesterlijm, zodat u de perfecte kleur kunt kiezen die bij uw project past. Beschikbare kleuren zijn wit, zwart, lichtgrijs, Hardsteen grijs donker, travertin licht, travertin donker en transparant. Indien u de lijm in een speciale kleur wilt mengen hebben wij een set met 8 verschillen kleurpastas (artikel 042123). U kunt deze uitstekend mengen met bijvoorbeeld onze steenlijm wit om de juiste kleur verkrijgen.

Eenvoudig in gebruik: Onze lijm wordt geleverd met een bijpassende verharder, en u hoeft slechts 2 tot 3% verharder te gebruiken. Dit maakt doseren en verwerken gemakkelijk en nauwkeurig. Na uitharding is onze polyesterlijm schuurbaar en polijstbaar, waardoor u een strakke afwerking bereikt.

Optimale verwerking: Deze lijm kan worden toegepast bij temperaturen boven de 5 graden Celsius, met een optimale verwerkingstemperatuur tussen 10-30 graden Celsius. Hierdoor kunt u rekenen op vlotte en efficiënte verwerking. U dient de lijm vorstvrij te bewaren

Veelzijdig gebruik: Onze polyesterlijm wordt ook veelvuldig gebruikt voor het vullen van ankergaatjes bij het plaatsen van gevelplaten. Of u nu werkt aan een project met natuursteen, kunststeen of terrazzo, onze twee componenten Polyesterlijm biedt de betrouwbaarheid en veelzijdigheid die u nodig heeft voor professionele resultaten. Bestel vandaag nog en ontdek de voordelen van deze hoogwaardige lijm.Bovenkant formulier

<< terug
Recent bekeken artikelen