Vóór 17:00 uur besteld, morgen in huis!

Bekijk nu StoneTech onderhoudsmiddelen.

Bekijk nu onze bedrijfsvideo!  

Tel. +31(0)88 350 2000

Like ons ook op Facebook!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een demonstratie van de Mirage 1500

Nieuw op de website: selecteer nu op merken!

Nieuw in het assortiment: Sansone Collection

Nilfisk ATTIX 33-2H IC Stofzuiger

070730 - Nilfisk ATTIX 33-2H IC Stofzuiger
Artikelnr: 070730
Merk: Nilfisk

Nilfisk ATTIX 33-2H IC Stofzuiger

De ATTIX 33 M/H stofzuigerserie zet een nieuwe norm wat betreft het ontwerp en het aantal kenmerken voor de Nilfisk droogzuigersportfolio. Met een innovatief filtratiesysteem, verbeterde werking, robuust ontwerp en stofklasse M/H-certificering, biedt deze lijn een superieure oplossing voor professionele klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare machine die de gezondheid en veiligheid van hun medewerkers waarborgt. De ATTIX 33 M/H heeft meer zuigkracht, een afgedicht stofsysteem, automatische filterreiniging en diverse andere gebruikersvoordelen die zijn ontwikkeld om de zware omstandigheden te weerstaan op bouwlocaties en in andere branches waar gevaarlijk stof wordt opgezogen.
De ATTIX 33 M/H biedt een uitstekende productiviteit dankzij het automatische filterreinigingssysteem InfiniClean™. Het InfiniClean-systeem zorgt voor een continue reiniging van het filter tijdens gebruik door middel van een omgekeerde luchtstroom, waardoor de zuigprestatie op een hoog peil blijft. De stilstandtijd wordt aanzienlijk verminderd doordat de container kan worden gevuld zonder filteronderhoud. Om de blootstelling aan stof tijdens het verwijderen ervan tot een minimum te beperken, zijn er verschillende stofzakopties beschikbaar, die aansluiten bij de specifieke behoeften en toepassingen op het gebied van gevaarlijk stof. Ook het wasbare, duurzame PFTE-filter en de dubbele HEPA-filteroptie beperken het onderhoud tot een minimum en verlagen de algehele servicekosten. Een debietsensor met gecombineerd akoestisch waarschuwingssignaal en LED-waarschuwingssignaal bewaakt het filter en de luchtstroom om een veilige werking en filtratie op het hoogste niveau te bewerkstelligen.

Gemakkelijke hanteerbaarheid en gebruiksvriendelijkheid - ook bij transport van de ene werkplek naar de andere - zijn ook belangrijke kenmerken van de ATTIX 33 M/H stofzuiger. Alle modellen bieden flexibele opbergoplossingen voor gereedschappen en accessoires, zodat u alles wat u nodig heeft bij de hand heeft.
InfiniClean™ - Automatisch filterreinigingssysteem met zeer beperkt prestatieverlies
Duurzaam PTFE-filter met antiplakmembraan en minimaal 99,9% filtratie-efficiency
Push&Clean™ - Semi-automatisch filterreinigingssysteem
Gecertificeerd voor stofklasse M en H inclusief asbest
Unieke dubbele filteroplossing beschikbaar voor H-klasse/HEPA - inclusief 3-fasen filtratie
Debietsensor met gecombineerd akoestisch waarschuwingssignaal en LED-waarschuwingssignaal
30 liter container met stalen zwenkwielen en robuuste bumper
MultiFit accessoiresysteem voor ultieme toepassingsflexibiliteit

Gewicht:14,5 Kg
Type Filter: PTFE/Cellulose H-Class
Elektrokabel: 7,5m
Luchtverplaatsing: 4500 l/min
Vermogen: 1400 watt
Geluidsniveau: 60dB
Reservoirinhoud: 30 L

meer »
« minder
<< terug