Vóór 17:00 uur besteld, morgen in huis!

StoneTech Reviews

Bekijk nu onze bedrijfsvideo!

Tel. +31(0)88 350 2000

Chat via WhatsApp

Maak vrijblijvend een afspraak voor een demonstratie van de Mirage 1500

Nieuw op de website: selecteer nu op merken!

Nieuw in het assortiment: Sansone Collection

Hardsteen Olie 1 liter

012372 - Hardsteen Olie 1 liter
012372 - Hardsteen Olie 1 liter
012372 - Hardsteen Olie 1 liter
Artikelnr: 012372
Merk: StoneTech Onderhoudsmiddelen
  72,73excl BTW
€ 88,00 incl BTW

StoneTech Hardsteen Olie 1 liter. Aanbevolen door de Hardsteen groeve Carrières du Hainaut.
Verbruik: ca. 30-40 m² per liter

StoneTech Hardsteen Olie: Uw Onmisbare Partner voor Hardsteen bescherming en verfraaiing voor binnen gebruik!
Hardsteen is een prachtige maar tegelijkertijd een gevoelige natuursteen. Om ervoor te zorgen dat uw Hardsteen zijn schoonheid behoud, heeft u een hoogwaardige oplossing nodig voor de juiste bescherming. En daar is StoneTech Hardsteen Olie het juiste product wat dat u nodig heeft. De Hardsteenolie is speciaal ontwikkeld om uw Hardsteen te onderhouden en om beschadigingen te camoufleren, terwijl het tevens een schitterende gezoete glans toevoegt. Of u nu Belgisch Hardsteen, Chinees Hardsteen, Iers Hardsteen, Arduin, Blue Stone of Vietnamees Hardsteen heeft, deze olie is de beste oplossing. Maar dat is niet alles, want deze olie heeft nog een extra troef: het camoufleert oppervlakkige beschadigingen aan de steen, waardoor krassen minder opvallen. Het is het ideale product voor gebruik op aanrechtbladen, tafels, vloeren, vensterbanken en open haard plateaus. En als je u de lichtgekleurde Hardsteen wat dieper van kleur wilt maken, dan is StoneTech Hardsteen Olie het product waar u naar op zoek bent!
Voor Welke Hardsteen Is deze Olie Geschikt? StoneTech Hardsteen Olie is geschikt met alle soorten Hardsteen. Misschien is de meest bekende Hardsteensoort wel Belgisch Hardsteen, ook bekend als Arduin, Petit Granit of Blauwe Steen. Het is het vermelden waard dat Carrières du Hainaut een van de meest bekende en grootste Hardsteengroeven van België is, dus de kans is groot dat uw Belgisch Hardsteen daarvandaan komt.
Hoe gebruik u StoneTech Hardsteen Olie? Voor de beste resultaten met onze olie moet het oppervlak grondig schoon en droog zijn. We raden aan om StoneTech Cleaner art: 040310 te gebruiken voor het reinigen van het oppervlak en het vervolgens volledig te laten drogen. Het oppervlak mag een maximaal restvochtgehalte van 2-4% hebben, wat meestal binnen 1 uur wordt bereikt. Zodra het oppervlak schoon en droog is, kun u de Hardsteenolie aanbrengen. Schud de StoneTech Hardsteen Olie altijd goed voor gebruik! Breng de olie dun en zuinig aan op een droge, pluisvrije poetsdoek (Dus niet rechtstreeks op de Hardsteen aan brengen). Behandel niet meteen het hele oppervlak, maar werk in kleine oppervlakten van maximaal circa 40x40 cm. Neem een ander pluisvrije, schone en droge poetsdoek om meteen de Hardsteenolie goed uit te wrijven. Na gebruik de doek met Hardsteenolie uitgevouwen laten drogen om eventuele zelfontbranding te voorkomen. Er mag geen enkel spoor van de overtollige hardsteenolie op het oppervlak achterblijven, anders kan deze ongelijkmatig opdrogen en plakkerig worden. Laat dit nu gedurende 36 uur drogen zonder dit te belasten. Indien nodig kan u hierna nog een tweede laag StoneTech Hardsteen olie aanbrengen.
Verbruik: ca. 30-40 m² per liter

Gebruiksaanwijzing Download PDF
Veiligheidsinformatie Download PDF
Productinformatie Download PDF
<< terug
Recent bekeken artikelen