Vóór 17:00 uur besteld, morgen in huis!

Bekijk nu StoneTech onderhoudsmiddelen.

Bekijk nu onze bedrijfsvideo!  

Tel. +31(0)88 350 2000

Like ons ook op Facebook!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een demonstratie van de Mirage 1500

Nieuw op de website: selecteer nu op merken!

Nieuw in het assortiment: Sansone Collection

Hardsteen Aanrechtbladen onderhoud set.

010080 - Hardsteen Aanrechtbladen onderhoud set.
010080 - Hardsteen Aanrechtbladen onderhoud set.
010080 - Hardsteen Aanrechtbladen onderhoud set.
Artikelnr: 010080
Merk: StoneTech Onderhoudsmiddelen
  38,47excl BTW
€ 46,55 incl BTW

StoneTech Hardsteen Aanrechtbladen onderhoud set

StoneTech hardsteen aanrechblad onderhoud is speciaal ontwikkeld om uw aanrechtblad nieuwe leven in te blazen en deze optimaal te beschermen.
StoneTech Hardsteen Aanrechtblad onderhoud set betstaat uit de volgende 2 onderdelen:
- StoneTech Natuursteen Werkbladreiniger verwijdert vet, was en vuil van marmer, marmercompositie, graniet, en ander natuursteen.
- StoneTech Hardsteen olie is een olie die hardsteen onderhoudt en beschermt. Het beschermt tegen vlekken en verontreiniging. Het verdiept de kleur van de steen en geeft een donker gezoet effect. Tevens camoufleert StoneTech Hardsteen Olie oppervlakkige beschadigingen. Bij buitengebruik is de bescherming van korte levensduur.
Gebruiksaanwijzing


StoneTech Natuursteen werkbladreiniger verdunnen met water max. 1:10. Hierna het blad reinigen met een spons of witte pad. Hierna even laten inwerken en met een natte doek afnemen.
StoneTech Hardsteen olie goed schudden voor gebruik. Onverdund aanbrengen op een schone en pluisvrije doek. Behandel de schone, droge, vet- en stofvrije hardsteen met de hoeveelheid hardsteen olie die op de doek is aangebracht. Max. 0.7 m² tegelijk aanbrengen. Na het aanbrengen direct goed uitwrijven met een schone, pluisvrije doek tot deze niets meer opneemt. Herhaal deze stappen op de rest van het materiaal tot het gehele werkstuk is behandeld. Laat dit nu gedurende 36 uur drogen zonder dit te belasten. Indien nodig kan u hierna nog een tweede laag StoneTech Hardsteen olie aanbrengen.500 ml. Werkbladreiniger, 250 ml. Hardsteen Olie, blister, Microvezel doekje, sponsje.

meer »
« minder
Veiligheidsinformatie Download PDF
Gemiddelde score:    Geef uw reactie
04-11-2018
Kringen vlekken verdwijnen zonder schrobben, schuren en zonder moeite als sneeuw voor de zon.
<< terug