Vóór 17:00 uur besteld, morgen in huis!

StoneTech Reviews

Bekijk nu onze bedrijfsvideo!  

Tel. +31(0)88 350 2000

Chat via WhatsApp

Maak vrijblijvend een afspraak voor een demonstratie van de Mirage 1500

Nieuw op de website: selecteer nu op merken!

Nieuw in het assortiment: Sansone Collection

DiaTech Graniet d.100 SF Buff Wit

033017 - DiaTech Graniet d.100 SF  Buff Wit
Artikelnr: 033017
Merk: StoneTech
  32,92excl BTW
€ 39,83 incl BTW

DiaTech Graniet d.100 SF Buff Wit
RPM: 2500-4000 max.

Buff Pads: De Finishing Touch voor een Schitterend Oppervlak

Buff pads zijn de essentiële laatste stap in het polijstproces voor lichte materialen, waarmee je het oppervlak perfectioneert en laat stralen als nooit tevoren. Met deze hoogwaardige pads speel je met minimaal water, waardoor je het oppervlak moeiteloos polijst en een verbluffend resultaat bereikt.


Hoogwaardige diamant gebonden schuur en polijstschijven voor natgebruik met SF opname voor o.a.:

# Graniet
# Composiet
# Terrazzo
# Dekton

Technische gegevens:
# rpm: 2500-4000 max.

* 30% sneller polijsten en 40% langere standtijd dan standaard polijstpads

Dit benadrukt dat SF staat voor Snelfix, wat wijst op een snelle en efficiënte aansluiting die wordt gebruikt om schuurmiddelen snel per stap te kunnen verwisselen.

Hoogwaardige Diamant Gebonden Schuur- en Polijstschijven voor Natgebruik: Uitmuntende Prestaties op Graniet, Composiet, Terrazzo en Dekton


Ontdek de toekomst van schuren en polijsten met onze hoogwaardige diamant gebonden schuur- en polijstpad's, speciaal ontworpen voor natgebruik en uitgerust met het Quick Release System (QRS). Deze innovatieve schijven tillen de prestaties naar nieuwe hoogten en zijn ideaal voor een breed scala aan materialen, waaronder:

Graniet
Composiet
Terrazzo
Dekton
Technische Gegevens:

Toerental (rpm): 2500-4000 max.
Met een revolutionair ontwerp en het Quick Release System bieden deze schijven een ongekende veelzijdigheid en gemak. Of je nu een professional bent in de steenbewerkingsindustrie of een ambitieuze doe-het-zelver, deze schuur- en polijstschijven leveren indrukwekkende resultaten op diverse oppervlakken.

Bewezen Prestaties:

30% Sneller Polijsten: Geniet van een verbluffende snelheid bij het polijsten, waardoor je kostbare tijd bespaart zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
40% Langere Standtijd: Deze schijven gaan aanzienlijk langer mee dan standaard polijstpads, waardoor je meer projecten kunt afronden voordat vervanging nodig is.
Met een maximaal toerental van 2500-4000 rpm bieden deze schuur- en polijstschijven niet alleen snelheid, maar ook precisie. Breng je werk naar een hoger niveau met het vertrouwen dat je de beste tools in handen hebt.

<< terug
Recent bekeken artikelen