Vóór 17:00 uur besteld, morgen in huis!

StoneTech Reviews

Bekijk nu onze bedrijfsvideo!

Tel. +31(0)88 350 2000

Chat via WhatsApp

Maak vrijblijvend een afspraak voor een demonstratie van de Mirage 1500

Nieuw op de website: selecteer nu op merken!

Nieuw in het assortiment: Sansone Collection

Video wordt geladen...

Beitelslijper SM180 incl. blad en loep

070192 - Beitelslijper SM180 incl. blad en loep
  686,85excl BTW
€ 831,09 incl BTW

 

StoneTech SM180 Beitelslijper: Slijp precies en efficiënt

De StoneTech SM180 beitelslijper is uw ideale partner voor het nauwkeurig slijpen van diverse kleine handgereedschappen, waaronder boren, beitels en cesseels en meer. Met zijn veelzijdigheid en handige functies tilt deze slijpmachine uw werk naar een hoger niveau.

Belangrijkste Kenmerken:
Diamantslijpschijf voor optimale slijpprestaties: De SM180 wordt geleverd met een hoogwaardige diamantslijpschijf die zowel aan de boven- als onderzijde bruikbaar is. Dit zorgt voor consistente en precieze slijpprestaties, ongeacht het type gereedschap.
Gatenpatroon voor zichtbaarheid: Het gatenpatroon in de slijpschijf biedt u te allen tijde een duidelijk zicht op het te slijpen gereedschap. Hierdoor kunt u nauwkeurig werken en de gewenste resultaten behalen.
Inclusief verlichte loep: De beitelslijper is uitgerust met een verlichte loep, waardoor u zelfs de kleinste details van uw gereedschap kunt zien. Dit verbetert de precisie en maakt het mogelijk om zelfs de fijnste afstellingen aan te brengen.
Aansluiting voor stofzuiger: Houd uw werkplek schoon en stofvrij met de ingebouwde aansluiting voor een stofzuiger. Dit draagt niet alleen bij aan een opgeruimde omgeving, maar ook aan een langere levensduur van uw slijpmachine.

De StoneTech SM180 beitelslijper combineert geavanceerde technologie met gebruiksgemak, waardoor u efficiënter kunt werken en de levensduur van uw gereedschap kunt verlengen. Investeer in precisie en betrouwbaarheid met de SM180 en bereik moeiteloos scherpe en nauwkeurige resultaten bij elke slijpklus.

Demonstratievideo Instructie video
<< terug
Recent bekeken artikelen