Vóór 17:00 uur besteld, morgen in huis!

StoneTech Reviews

Bekijk nu onze bedrijfsvideo!  

Tel. +31(0)88 350 2000

Like ons ook op Facebook!

Maak vrijblijvend een afspraak voor een demonstratie van de Mirage 1500

Nieuw op de website: selecteer nu op merken!

Nieuw in het assortiment: Sansone Collection

Verstevigingsprofiel 15x3 mm 100 meter

020064 - Verstevigingsprofiel 15x3 mm 100 meter
  74,55excl BTW
€ 90,21 incl BTW

Verstevigingsprofiel 15x3 mm 100 meter

Bij StoneTech verkrijgbaar: Het verstevigingsprofiel voor aanrecht- en werkbladen. Dit profiel, vervaardigd uit een unieke combinatie van glasvezel en PVC, biedt de oplossing voor het verstevigen van uw kwetsbare werkbladen.

Uiterst sterk en duurzaam materiaal: Ons verstevigingsprofiel is gemaakt van een geavanceerde combinatie van glasvezel en PVC.
Kostenbesparing ten opzichte van Alumnium: Een van de grootste voordelen van ons verstevigingsprofiel is de aanzienlijke kostenbesparing. Door te kiezen voor glasvezel/PVC in plaats van b.v. aluminium verstevigingsprofielen.
Groot volume per rol: Wij begrijpen dat efficiëntie in materiaalgebruik essentieel is voor onze klanten. Daarom leveren wij het verstevigingsprofiel in rollen van maar liefst 100 meter. Dit zorgt voor een efficiënte opslag en minder verspilling tijdens het snijproces.

Handzaam en gebruiksvriendelijk: Het verstevigingsprofiel is ontworpen voor gemakkelijke opslag en gebruik. Om de gebruikservaring verder te verbeteren, raden we onze Rolhouder aan, te vinden onder artikelnummer 020067. Hoewel optioneel, maakt de rolhouder het verwerken van het profiel veel handzamer en efficiënter.

Conclusie:
Bij StoneTech streven we ernaar om innovatieve en kosteneffectieve oplossingen te bieden voor onze klanten. Ons verstevigingsprofiel voor aanrechtbladen is een perfect voorbeeld van deze inzet. Het combineert sterkte, duurzaamheid en gebruiksgemak in één product, terwijl het tegelijkertijd kosten bespaart in vergelijking met traditionele materialen.

Ook verkrijgbaar in 10x3 mm, artikel 020068

Veiligheidsinformatie Download PDF
<< terug
Recent bekeken artikelen